contacteer ons voor meer informatie of een afspraak
2 slaapkamers
1 badkamer
162m2 woonoppervlakte
35085m2 grondoppervlakte
EPC: 292 kWh/m2
Bouwjaar: 1990
Steenweg Linde 38 3990 - Peer België
foto totale eigendom
Deze statige woning ligt langs de weg van Peer naar Linde op een perceel van 3,5 hectare. De woning zelf is volledig in authentieke stijl gebouwd met veel houtaccenten, deze accenten zijn doorheen de volledige woning te bewonderen. De loods is 20m x 15m en is ideaal om te gebruiken voor de stalling van werkmateriaal. Achterliggend is een groot bos van ongeveer 3 hectare te vinden, indien gewenst kan dit bos omgevormd worden tot paardenwei. Woning De gehele woning is omringd door een schitterende hoge haag en door middel van 2 toegangspoorten kunnen zowel de woning als de loods bereikt worden. éénmaal men de voordeur van de woning binnenstapt, ziet men de authentieke houten balken die in de gehele woning gebruikt worden. Momenteel is enkel het gelijkvloers in gebruik, de 2 slaapkamers en badkamer zijn te bereiken via de inkomhal. De woonkamer is ongeveer 40 m² groot en in deze kamer komen de authentieke houten balken weer terug. De keuken is volledig uitgerust met vaatwasmachine, oven, elektrische kookplaat, afzuigkap en een dubbele wasbak. Vanuit de keuken is de veranda bereikbaar, waar men op een zomeravond heerlijk kan vertoeven. De berging, met wasmachine en droger, direct gelegen aan de achterdeur, is voorzien van een douchecabine, zodat men niet vuil doorheen het hele huis moet wandelen. Daarnaast is de vroegere garage omgebouwd tot speelkamer/kantoorruimte. In deze ruimte staat de nieuwe cv-ketel. Deze ketel wordt gestookt met hout en dient éénmaal per dag gevuld te worden met hout, waarna de woning en het warm water gedurende de gehele dag warm blijft. De zolder is momenteel in gebruik als bergzolder, maar deze ruime zolder kan eventueel omgevormd worden tot meerdere slaapkamers en een extra badkamer. De zolder is ruim 100m² groot en als men hier extra slaapkamers creëert, komt de woonoppervlakte van de gehele woning op ruim 270m² uit.

Tuin

De tuin rondom de woning is een onder architectuur aangeplante tuin met veel sierplanten. Aan de voorkant van het perceel staan tientallen goed onderhouden buxus planten. Daarnaast is er nog een vijver waar men vanuit de keuken een prachtig zicht op heeft.

Loods

De loods van 20m x 15m biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van groot rollend materieel of de loods kan opnieuw ingedeeld worden, zodat er een twintigtal paarden op stal kunnen staan. Aan beide kanten van de loods zijn nog aanbouwen die bij de loods betrokken kunnen worden. Aan 1 zijkant van de loods zijn 4 poorten voor de stalling van auto's. De grote sectionaal poort is dermate hoog en breed dat vrachtwagens hier zonder problemen binnen kunnen rijden.

Bos

Achter de woning en loods ligt ongeveer 3,2 hectare bos. De vergunning voor het kappen van het bos is reeds bekomen door de eigenaars, dus de paardenliefhebber kan het bos omvormen tot één grote paardenwei. Het gehele bos is omheind.

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning
Ja
Recente bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Dagvaardigingen
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Effectief overstromingsgevoelig
Nee
Maakt deel uit van voorkeursbesluit of projectbesluit
Nee

EPC gegevens

EPC n°
20180223-0002034904-1
EPC waarde
292 kWh/m²

Comfort

Keukentype
Geïnstalleerd
Badkamer type
Ingericht
Verwarming
Hout
Beschrijving verwarming
Houtgestookte cv-ketel
Schrijnwerk buiten
Hout
Beglazing
Dubbel glas

Financiële info

Prijs
€ 795.000,00
Registratierechten en erelonen
€ 84.432,36
KI
€ 1.310,00

Overige info

Vrij op
bij akte na betaling
Tuin aanwezig
Ja
Tuinoppervlakte
32620 m²
Tuin inrichting
Volledig aangelegd
Aantal garages
5

Bebouwing

Bebouwing
Open
Bouwjaar
1990
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal wc's
2
Staat
Uitstekende staat
Grond oppervlakte
35085 m²
Woonoppervlakte
162 m²
Oppervlakte Gelijkvloers
162 m²
Oppervlakte 1e verdieping
100 m²
Handelsoppervlakte
300 m²